Claes verzekeringen, verzekeringen op maat

Sinds 1898 kan u bij Claes verzekeringen terecht voor onafhankelijk verzekeringsadvies. De juiste bescherming voor u, uw gezin en professioneel leven, in de steeds complexer wordende maatschappij, is een noodzaak. Daarom staan wij aan uw zijde voor het beheer van uw contracten en schades: snelle afhandeling en vlotte uitbetaling staan daarbij centraal.

Nog geen klant? Neem gerust contact op: we screenen vrijblijvend uw portefeuille en gaan na of u voldoende verzekerd bent tegen de scherpste prijs.

 

 

Nieuws

Verzakking, beschadigd wegdek, scheuren in het beton, verhoging van het asfalt... Wie betaalt de factuur en hoe geeft u een probleem aan dat gebeurde op de openbare weg?

Lees meer>>

De Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) heeft Europa onlangs gewaarschuwd voor een dreigende obesitasepidemie tegen 2030. België vormt geen uitzondering: bijna één Belg op twee is nu al te zwaar!

Lees meer>>

Werd uw koepel of veranda beschadigd door hagel? Heeft u last van vocht in een muur? Is er een boom op uw dak gevallen? Wist u dat het aantal branden in België almaar toeneemt? En dat u belastingvermindering kunt genieten als u uw woning beveiligt?

Lees meer>>